Beoordelingen van De Bumkes Beek en Donk

Recente recensies van De Bumkes Beek en Donk

5 sterren na 133 reviews

, 19-11-2022

Kwaliteit:

Rating

De friet lijkt bij iedere bestelling lekkerder te worden 👍😆

, 06-11-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, helaas wederom wel weer bijna een half uur later klaar dan afgesproken.

, 30-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Zeer lang moeten wachten op mijn internet bestelling. Zeker een half uur later dan afgesproken. Het was zeer druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service komen afspraken na

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar en wederom smakelijk!

, 22-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten zelf was prima, geen opmerkingen: goed warm en prima kwaliteit. Echter het online bestellen is voor de zoveelste keer bedroevend: een vaste afhaaltijd afspreken en vervolgens nog meer dan 20 minuten moeten wachten omdat het eten pas bereid wordt als je er bent. Dan is de meerwaarde van online bestellen gewoon weg. Ook elke keer vragen om af te rekenen terwijl dat al online is gedaan.

, 22-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was taai en nog rauw zeer jammer normaal heerlijk

, 15-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Goed netjes en op de tijd klaar..

, 08-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten. Was weer super!

, 02-10-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super te vrede..

, 16-09-2022

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 09-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 02-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Jaaah... Het was weer lekker hoor! 😀

, 30-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satesaus nog na gebracht. Echt top van jullie Ik vind jullie frites heerlijk alleen wel jammer dat hij zo snel koud is als je op de fiets komt.

, 27-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen verbeterpunten.alles perfect..en lekker👍

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten, zoals altijd

, 08-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten goed maar bestelling 20 min te laat klaar

, 02-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Je kunt beter aan de balie bestellen dan via internet je betaald minder en als je binnen besteld ben je eerder weg dan de gene die aan komt voor zijn bestelling op te halen die dan klaar moet zijn echt dit is niet de eerste keer

, 30-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed, helaas weer erg lang moeten wachten

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bedankt het was weer lekker

, 20-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service

, 17-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Frietje met frikadel was een chaos, mayonaise, curriculum, satesaus alles door elkaar als 1 plakkerige boel. Jammer deze keer een onvoldoende

, 08-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Optijd en alles erg lekker

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen we bestelde voor een bezorging hadden we niet gezien dat het ineens z,n noodweer wordt. Hij kwam heel nat toch de bestelling gewoon brengen hij is een topper fietst door weer en wind of wel de regen

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2022

Kwaliteit:

Rating

De verse friet is niet zo best

, 21-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima maar de hoeveelheid word steeds minder. En onder de €5 kan je niet bestellen, belachelijk als ik het toch zelf op kom haken.

, 11-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel schotel, heerlijk!

, 02-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Het liefst nog een optie in de bumkes app om online bestellingen bij afhaal contact te kunnen betalen want al die ideal kosten tellen langzaam op ;-)

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse friet, snelle service. Fijne personeel!

, 14-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, het duurde alleen heel lang! Via internet besteld en de site gaf aan 17:30u ophalen en heb een half uur buiten moeten wachten..

, 23-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2022

Kwaliteit:

Rating

netjes op tijd en het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2022

Kwaliteit:

Rating

We bestellen een gehaktbal speciaal zonder saus. Helaas was deze bij levering doordrenkt in curry en mayonaise. Sinds curry eten verpest heb ik deze snack weg kunnen gooien, helaas.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 17-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er vlug en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer lekker maar nu al voor de derde keer aangegeven bij opmerkingen geen tomaat op de hamburger zeer jammer als je geen tomaat lust heel het broodje smaakt ernaar door de sap van de tomaat. Hoop volgende keer dat ze de opmerking lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Je kunt echt beter binnen bestellen want die gaan al 5 weken voor de internet bestellers ,wij hadden een viandel besteld kregen een viandel speciaal maar goed deze maar opgegeten omdat we niet weer zochten te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de producten is uitstekend, alleen jammer dat er bij een bestelling via de site niet goed wordt gekeken naar de opmerkingen.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes snel lekker en op de fiets gebracht!! Super service

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten! En lekker makkelijk online bestellen en op tijd klaar!

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen , goede website. Bestelling stond op tijd klaar, en was heerlijk

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service.

, 05-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer lekker! Alleen een tip: de laatste tijd is het erg druk. En je kunt als je via internet besteld een tijd kiezen. Maar dan sta je nog een half uur buiten te wachten. Misschien kun je dan op drukke tijdstippen de optie alleen kiezen vanaf over 40 min ophalen of 30 min. Want ik wacht dan liever thuis nog een half uur dan dat ik buiten in de kou sta te wachten

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom meer dan een half uur moeten wachten op een online bestelling die betaald was. Dit was de laatste keer! Jammer want we waren voorheen erg tevreden. Maar nu geen online bestelling meer voor ons! Überhaupt de vraag of we hier nog terug gaan...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de derde keer dat we friet hebben besteld over de kwaliteit hebben we niks te melden die is uitstekend, de bezorger is mega vriendelijk helaas was dit keer de friet niet zo warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat we bestelden was niet op voorraad verse friet en waren twee dingen vergeten wat ze na het bellen overigens wel hebben na bezorgd

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top friet snacks en bezorgd netjes optijd!!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Alles lekker en de broodjes gezond lkker vers

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Al 3 x mee gemaakt dat ik afhaal tijd krijg en nog zeker 15 minuten buiten moet wachten terwijl mensen komen binnen bestellen nog eerder weg zijn en daar bij was het eten niet eens echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer 15 minuten moeten wachten op onze online bestelling. Deze was 40 minuten vantevoren besteld. Waarom kan je een tijd invoeren als deze toch niet klopt. Wederom teleurstellend..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima. Wel slecht is dat de visstick in dezelfde zak zat als de andere snacks. Dit zorgt ervoor dat alle snacks naar vis ruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles naar wens.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed👌 alles goed watm top. Ook super snel ben benieuwd of dat de volgende keer ook zo is 🤔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten prima, maar steeds vaker veels te laat klaar. Ook nu 20 minuten later dan afgesproken.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed netjes op tijd en lekker..

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stokbroodjes gezond waren heerlijk. De bamischotel was minder zaten veel harde stukken bami in, te lang in de magnetron denk ik jammer.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel weinig satésaus bij de gehaktbal voor 1€

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Bestelling zou om 17.40 klaar zijn maar was uiteindelijk om 18.00 klaar

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snel een grote bestelling gemaakt, alles klopte en smaakte goed, lekkere krokante friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en goed afgeleverd 👍

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling zou om 18 uur klaar staan, verliet 18.22 pas de cafetaria dus 22 min te laat. Kan beter gewoon daar heen gaan , ben ik sneller klaar en krijgt niet iedereen voorrang. Heel slecht

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet uit de hele omgeving!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker gegeten

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bunkers altijd goed en lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima! Bestelling was precies op tijd klaar!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service !!👌

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgt, en het was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel top. We hadden bestelling op gehaalt Bleek er iets te missen ze belde zelf naar ons op om de produkt nog na te brengen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ging een ding fout kan gebeuren ik had 2 milkshake middel bestelt en kreeg twee kleintjes heb gebeld en kreeg er 2 kleintjes extra bij .super opgelost ..👍

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed netjes en ook goed op de tijd klaar👍

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, keurig op tijd bezorgd en kwaliteit top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de goede zorgen we hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden nu voor de tweede keer kipfingers die niet warm waren! Als we gewoon halen is de kwaliteit beter! Misschien doordat hij het niet kon vinden dat het allemaal niet zo warm meer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service en op afgesproken tijdstip klaar. Top cafetaria.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was een fout er waren 2×kipfingers er moest 1×kipfingers zijn en 1× kipnuggets zijn in de kinderbox.verder alles prima.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg lekker. Lekker verse friet, goed gebakken. Prijs / kwaliteit prima voor een snackbar. Aanrader!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat online bestellen top, lekker eten en genoeg

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd geleverd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een frikandel niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel om 16.30 uur om af te halen om 18.00. Was pas klaar om 18.20. Dus zeer slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet in de buurt. De zelfgemaakte gerechten zoals sate, babi pangang en hamburgers zijn ook heerlijk klaargemaakt.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd , en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is prima verlopen, bestelling is snel klaar, Beste snackbar van Beek en Donk !!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn personeel en lekker eten. Alleen vergeten ze nogal iets van de bestelling, deze keer de saté saus en ik had geen zin om terug te gaan.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker altijd vers Leuke mensen

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service top . producten heel goed.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service bij een fout wordt die meteen recht gezet top mensen

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en vriendelijke mensen

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website en gemakkelijk bestellen en betalen, maar Jammer van de 25 eurocent betalingskosten bij Ideal betaling.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd smaakte het weer super lekker👍 De bestelling was mooi op tijd klaar. Fijn dat je de bestelling thuis alvast kan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijke bediening. En heerlijke snacks!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

ben altijd heel tevreden. Heel vlug klaar en smaakt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten van de Bumpkes! Alleen wel regelmatig iets verkeerd mee gegeven, dat is eigenlijk het enige punt van aandacht, vandaar 4 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel bestelling klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een bami en een nasi schotel besteld. Bij aankomst (ivm corona maatregelen online besteld en betaald) stond het klaar. Nerjes verpakt, goed warm, beetje weinig aankleding (groente ect.). Maar zeker een volle maaltijd. Vriendelijke mensen en uiterst goed hun best gedaan om aan de geldende RIVM maatregelen te voldoen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste hamburgers van Laarbeek, en spreek uit ervaring!! Ook worden de friet en snacks niet te lang gebakken. Erg lekker. Top snackbar!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en service!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker; waren alleen de satesaus vergeten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect en op tijd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker en prima in orde.